Start een actie

Met een (ludieke) actie samen met collega's, vrienden of binnen de (sport)vereniging maak je je samen sterk voor een doel dat iedereen raakt. Via je eigen actiesite verzamel je op een veilige manier alle donaties. Organiseer jij ook een actie voor Familiehuis Daniel den Hoed?

Stap 1. Start een actiepagina op onze speciale website of sluit je aan bij een bestaande actie/team.
Stap 2. Bepaal je doel.
Stap 3. Laat iedereen weten dat je een actie organiseert voor Familiehuis Daniel den Hoed en verzamel donaties. 

Heb je promotiemateriaal nodig van het Familiehuis? Stuur een e-mail naar familiehuis@erasmusmc.nl zodat we samen kunnen bespreken hoe we jouw actie het best kunnen ondersteunen.

TIKKI€-link of QR code 
Is een complete actiepagina niet nodig, maar zou een TIKKI€-link of QR code jou ook al helpen? Wij kunnen zorgen voor een veilige TIKKI€-link voor directe overboekingen naar het rekeningnummer van het Familiehuis. Achteraf kunnen we jou dan laten weten wat jouw actie heeft opgeleverd. Stuur voor het gebruik van TIKKI€ (link of QR code) een e-mail naar familiehuis@erasmusmc.nl

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635