Ontwerp zonder titel

Omdat echt alle beetjes helpen...

Steun Familiehuis Daniel den Hoed

Iedere donatie betekent heel veel voor onze gasten. Je geeft ze daarmee namelijk de mogelijkheid dichtbij hun zieke geliefde familielid te blijven in een periode waarin dat heel hard nodig is. Het Familiehuis is een zelfstandige vrijwilligersorganisatie die geen subsidie ontvangt van de overheid en/of het ziekenhuis. Naast de minimale eigen bijdrage van onze gasten zijn we daarom afhankelijk van giften. Iedere hulp als donateur of vrijwilliger is essentieel om ons werk te kunnen voortzetten. Wees ervan verzekerd dat iedere euro die we ontvangen, zorgvuldig wordt besteed om onze missie te verwezenlijken: Samen ervoor zorgen dat kankerpatiënten en familie dichtbij elkaar kunnen zijn in de moeilijke tijd van ziekenhuisopname en behandeling. 

Maak een overnachting mogelijk

Gasten betalen voor een overnachting slechts een klein deel van de werkelijke kosten. Voor € 85,- betaal jij het verschil en maak je een nacht dichtbij het ziekenhuis mogelijk. 

Kom in actie voor het Familiehuis

Met een (ludieke) actie samen met collega's, vrienden of binnen de (sport)vereniging maak je je samen sterk voor een doel dat iedereen raakt. Via je eigen actiesite verzamel je op een veilige manier alle donaties. 

Adopteer één van de gastenkamers

Adopteer een gastenkamer en maak zo -op heel concrete wijze- een overnachting voor onze gasten mogelijk. Jouw (bedrijfs)naam krijgt een liefdevolle vermelding naast de kamerdeur. 

Collectehuisje inzetten

Wil je (contant) geld inzamelen voor het Familiehuis, bijvoorbeeld tijdens een jubileum, verjaardag of uitvaart. Vraag dan een collectehuisje aan of gebruik een eigen
QR code (Tikkie).

Eenmalige donatie

Gasten betalen voor een overnachting slechts een klein deel van de werkelijke kosten. Voor € 75,- betaal jij het verschil en maak je een nacht dichtbij het ziekenhuis mogelijk. 

Periodieke machtiging

Kankerpatiënten en hun familieleden helpen met maximaal belastingvoordeel? Kies dan voor een periodieke gift en vul samen met ons een schenkingsovereenkomst in.

Steun vanuit jouw bedrijf

Ook jouw medewerkers en relaties kennen het gevoel dat je er bij ernstige ziekte niet alleen voor wilt staan. Steun vanuit jouw bedrijf het Familiehuis. We denken graag mee met de juiste vorm.

Nalaten via testament of legaat

Door nu een nalatenschap of gift op te nemen in je erfenis, breng je later patiënt en naaste dichter bij elkaar en neem je voor hen een grote zorg weg. Zo laat je iets moois na, ook als je er niet mee

Het Familiehuis steunen? Heel graag!

Jouw donatie betekent heel veel voor onze gasten. Je geeft hen de mogelijkheid om dicht bij hun zieke familielid te blijven in een periode waarin dat heel hard nodig is. Een onbetaalbaar gevoel... Doneren kan snel, veilig en gemakkelijk via iDeal of TIKKI€. Overschrijven naar ons rekeningnummer kan natuurlijk ook: NL24 ABNA 0491 9890 75.
Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder jou.

Namens onze gasten: Bedankt!


Een bedankje namens familieleden van kankerpatiënten aan alle vrijwilligers en donateurs. Dankzij hen kunnen zij dichtbij hun geliefde familielid verblijven. 

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635