Omdat echt alle beetjes helpen...

Steun Familiehuis Daniel den Hoed

Iedere donatie betekent heel veel voor onze gasten. Je geeft ze daarmee namelijk de mogelijkheid dichtbij hun zieke geliefde familielid te blijven in een periode waarin dat heel hard nodig is. Het Familiehuis is een zelfstandige vrijwilligersorganisatie die geen subsidie ontvangt van de overheid en/of het ziekenhuis. Naast de minimale eigen bijdrage van onze gasten zijn we daarom afhankelijk van giften. Iedere hulp als donateur of vrijwilliger is essentieel om ons werk te kunnen voortzetten. Wees ervan verzekerd dat iedere euro die we ontvangen, zorgvuldig wordt besteed om onze missie te verwezenlijken: Samen ervoor zorgen dat kankerpatiënten en familie dichtbij elkaar kunnen zijn in de moeilijke tijd van ziekenhuisopname en behandeling. 

Maak een overnachting mogelijk

Gasten betalen voor een overnachting slechts een klein deel van de werkelijke kosten. Voor € 75,- betaal jij het verschil en maak je een nacht dichtbij het ziekenhuis mogelijk. 

Schenken vanuit een bedrijf of organisatie

Steunen vanuit een bedrijf kan op verschillende manieren. We zijn dankbaar voor iedere gift, maar hopen op een langdurige verbintenis. Bijvoorbeeld door de adoptie van één van onze gastenkamers. 

Kom in actie voor het Familiehuis

Met een (ludieke) actie samen met collega's, vrienden of binnen de (sport)vereniging maak je je samen sterk voor een doel dat iedereen raakt. Via je eigen actiesite verzamel je op een veilige manier alle donaties. 

Nalaten via testament of legaat

Door nu een nalatenschap of gift op te nemen in je erfenis, breng je later patiënt en naaste dichter bij elkaar en neem je voor hen een grote zorg weg. Zo laat je iets moois na, ook als je er niet mee

Namens onze gasten: Bedankt!

Een bedankje namens familieleden van kankerpatiënten aan alle vrijwilligers en donateurs. Dankzij hen kunnen zij dichtbij hun geliefde familielid verblijven. 

Doneer gemakkelijk en snel met een TIKKI€

Gebruik bovenstaande TIKKI€ om snel, veilig, eenvoudig en direct een bedrag over te maken aan het Familiehuis. Overschrijven naar ons rekeningnummer kan natuurlijk ook: NL 24 ABNA 0491 9890 75

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder jou!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635