Maatschappelijk betrokken bij een goed doel 'om de hoek'
dat velen raakt...

Als bedrijf wil je niet alleen winst maken maar ook iets bijdragen aan de samenleving. Familiehuis Daniel den Hoed is een echt Rotterdams doel dat helaas velen raakt. Ook jouw medewerkers en relaties kennen het gevoel dat je er bij ernstige ziekte niet alleen voor wilt staan. 

Het is onze ambitie om een comfortabel en laagdrempelig verblijf dichtbij het ziekenhuis voor familieleden en poliklinische kankerpatiënten mogelijk te maken. We vragen hiervoor een minimale eigen bijdrage per kamer, per nacht. Om deze bijdrage zo laag mogelijk te houden zodat het Familiehuis toegankelijk is voor iedereen die het écht nodig heeft, zijn wij afhankelijk van donateurs. 

Met een bijdrage aan het Familiehuis steun je een kleinschalige vrijwilligersorganisatie die al ruim dertig jaar bestaat en waar iedere euro zorgvuldig wordt besteed aan kankerpatiënten en hun familie. 

Er zijn diverse mogelijkheden om als bedrijf Familiehuis Daniel den Hoed te steunen. Zo kun je het Familiehuis verbinden aan een evenement dat je zelf organiseert of waaraan je met jouw bedrijf deelneemt. Daarnaast organiseren we ook eigen evenementen, zoals het jaarlijks terugkerende ludieke 'Zing je Schor' in Kantine Walhalla. 

Kom samen in actie
Of het nu met collega's of zakelijke relaties is, samen in actie komen voor een maatschappelijk doel verbindt. Je kunt bijvoorbeeld een eindejaarsactie organiseren waarbij medewerkers kunnen kiezen voor een kerstpakket of een donatie aan het Familiehuis. Of een sportief of ludiek evenement organiseren waarbij geld wordt opgehaald. Maar ook samen met collega's koken voor gasten in het Familiehuis is een optie. 

Neem vooral contact met ons op om jouw belangstelling kenbaar te maken zodat we samen kunnen kijken naar de meest optimale bijdrage. 

Adoptie gastenkamer Familiehuis Daniel den Hoed

Kameradoptie

Het meest zijn we geholpen met structurele ondersteuning, bijvoorbeeld door het adopteren van een gastenkamer. Voor een bedrag van € 15.000,- per jaar (minimale periode van 3 jaar), prijkt jouw (bedrijfs)naam naast één van onze gastenkamers. 

In overleg maken we graag melding van jouw steun via onze communicatiekanalen en bieden we jouw bedrijf de nodige exposure. Uiteraard voldoen wij aan de regels van het CBF en heeft onze stichting de ANBI-status. 

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635