Lobby

een plek om rustig te zitten

In de lobby kun je rustig zitten met een kop koffie en een krantje.  Behalve onze logeergasten kunnen ook ambulante oncologiepatiènten tussen behandelingen door in de lobby op adem komen. 

Dakterras en serre

ontspannen in het zonnetje

Bij de entree bevindt zich een serre waar je het hele jaar door "buiten" kunt zijn. Naast de serre is het goed toeven op ons dakterras met geweldig uitzicht op stedelijk Rotterdam.

Leestafel

lezen in de lobby

Aan de leestafel kun je een krantje lezen met een kop koffie erbij of in de werkhoek gebruik maken van een pc. 

Woonkamer en bibliotheek

met een boekje in een hoekje 

Keuken en eetkamer

alles voor een huiselijk verblijf 

In onze grote keuken met aangrenzende eetkamer kan gebruik worden gemaakt van kookunits en ovens. Er is ruim voldoende keukengerei en serviesgoed. Ook zijn er vaatwassers, een diepvriezer en een magnetron. Gasten beschikken over een eigen deel van een voorraadkast en koelkast waar ze hun eigen boodschappen kunnen bewaren.

Wasruimte

je eigen wasje draaien

In onze wasruimte kunnen gasten terecht om hun kleding te wassen. Wasmiddel is aanwezig; betalen gebeurt door middel van scannen van je pinpas op de wasmachine. Reinigen van linnengoed en handdoeken gebeurt door het Familiehuis. 

Fitnessruimte

fit blijven op grote hoogte 

In het Familiehuis is een kleine fitnessruimte waar gasten terecht kunnen op een van de toestellen. 

Gastenkamer

Het huidige Familiehuis heeft 30 gastenverblijven waaronder 3 studio's voor langdurig verblijf en 5 kamers die geschikt zijn voor gasten met een rolstoel. Alle gastenverblijven hebben twee eenpersoonsbedden, fauteuils, bureau, douche en toilet, radio en televisie. Onze gasten houden in principe zelf hun kamer op orde. Handdoeken en beddengoed zijn beschikbaar; je hoeft deze niet zelf mee te nemen. 

Op loopafstand van het Erasmus MC