Kamer aanvragen

Wordt je partner of familielid behandeld in het Erasmus MC Kanker Instituut of ben je zelf (poliklinisch) patiënt ? Is het heen en weer reizen tussen thuis en het ziekenhuis te belastend en wil je graag dichter bij het ziekenhuis verblijven? Je bent van harte welkom om gedurende de behandeling of opname in het Familiehuis Daniel den Hoed te logeren. Het Familiehuis bevindt zich aan de overkant van het Erasmus MC, op ca 10 minuten lopen.

Gasten van het Familiehuis moeten in principe voor zichzelf kunnen zorgen. Bijvoorbeeld zelfstandig in en uit bed kunnen, wassen, aankleden, eigen maaltijden kunnen bereiden en naar het toilet kunnen. Wie daar enige hulp bij nodig heeft, kan alleen in het Familiehuis logeren onder begeleiding van iemand die deze zorg overneemt.

De eigen bijdrage bedraagt € 25 per nacht. Voor gasten zonder Nederlandse zorgverzekering gelden afwijkende tarieven. 

Aanvraag van een kamer in het Familiehuis kan telefonisch (010-704 11 05) of via dit formulier. Ook is het mogelijk tussen 09.30 uur en 20.00 uur in het Familiehuis langs te komen om een verzoek in te dienen en/of een rondleiding te krijgen.

LET OP: bij een aanvraag korter dan 72 uur voorafgaand aan het verblijf verzoeken we je om telefonisch te informeren of er een kamer beschikbaar is. Aanvraag van een kamer is nog geen reservering. 

Alhoewel wij trachten om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunnen wij niet garanderen dat alle aanvragen ook gehonoreerd kunnen worden. Wij raden aan een kamer direct aan te vragen zodra bekend is wanneer de opname/behandeling plaatsvindt. 

Download de folder