Een kamer aanvragen

Wordt je partner of familielid behandeld in het Erasmus MC Kanker Instituut of ben je zelf (poliklinisch) patiënt? Is het heen en weer reizen tussen thuis en het ziekenhuis te belastend en wil je graag dichterbij het ziekenhuis verblijven? Je bent van harte welkom om gedurende de behandeling of opname in Familiehuis Daniel den Hoed te logeren. Het Familiehuis bevindt zich aan de overkant van het Erasmus MC, in de wijk Little C, op circa 10 minuten loopafstand. 

Gasten van het Familiehuis moeten in principe voor zichzelf kunnen zorgen. Bijvoorbeeld zelfstandig in en uit bed kunnen, wassen,  naar het toilet, aankleden en eigen maaltijden bereiden. Wie daar enige hulp bij nodig heeft, kan alleen in het Familiehuis logeren onder begeleiding van iemand die deze zorg overneemt. 

De eigen bijdrage voor gasten met een Nederlandse zorgverzekering bedraagt € 25,- per kamer per nacht. Dit bedrag is gebaseerd op maximaal twee personen per kamer. Voor gasten zonder Nederlandse zorgverzekering gelden afwijkende tarieven. 

Een kamer aanvragen kan telefonisch (010 - 704 11 05 - dagelijks te bereiken van 08.30 tot 21.30 uur) of via het aanvraagformulier. Ook is

het mogelijk tussen 09.30 uur en 20.00 uur in het Familiehuis langs te komen om een verzoek in te dienen en/of een rondleiding te krijgen.

Let op. Bij een aanvraag korter dan 72 uur voorafgaand aan het verblijf verzoeken we je om telefonisch te informeren of een kamer beschikbaar is. Aanvraag van een kamer is nog géén reservering. 

Alhoewel we trachten om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunnen wij niet garanderen dat alle aanvragen gehonoreerd worden. Wij raden aan een kamer direct aan te vragen zodra bekend is wanneer de opname/behandeling plaatsvindt. 

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder jou!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635