Oproep extra vrijwilligers

Het Familiehuis kan rekenen op een geweldige groep van ruim 100 vrijwilligers. Zij zetten zich met heel veel liefde minimaal één dagdeel per week in voor kankerpatiënten en hun naasten in ons logeerhuis.

Omdat we 365 dagen per jaar geopend zijn, hebben we een grote groep vrijwilligers nodig om alle diensten te vullen. We merken dat we op dit moment nog wat extra handjes kunnen gebruiken.

Zou jij ons willen helpen een oproep te delen? Via social media of misschien binnen jouw organisatie.

Hieronder is een tekst te vinden die 1-op-1 gebruikt kan worden. Klik op de afbeelding rechts om deze te downloaden. 

Vrijwilligers gezocht

“Als ik iets kan doen…”
is een veelgehoorde vraag in tijden van ziekte. En ja, je kunt zeker iets doen! Familiehuis Daniel den Hoed is namelijk op zoek naar extra vrijwilligers. 

Als vrijwilliger ben je de onmisbare kracht die zorgt dat het Familiehuis voor kankerpatiënten en hun naasten een gezellig, warm en schoon 'tweede thuis' dichtbij het ziekenhuis is. 

Je staat klaar met een luisterend oor en helpende hand. In kleine teams verricht je licht huishoudelijke en administratieve werkzaamheden. Dat doe je een dagdeel naar keuze; overdag, 's avonds en/of in het weekend. Het kost je een paar uur per week, maar we garanderen dat het een enorme hoeveelheid voldoening oplevert.

 Wil jij ons team komen versterken? We komen graag met je in contact als je woonachtig bent in Rotterdam of omgeving en tussen de 21 en 70 jaar oud bent. Meer informatie, ervaringen van vrijwilligers en een aanmeldformulier zijn te vinden op www.familiehuis.nl/vrijwilligerswerk.

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635