Word vrijwilliger

"Het Familiehuis voelt als een warme deken. Ik werd meteen opgenomen in de groep vrijwilligers en ook de gesprekjes met de gasten zijn heel mooi."

Sandra, vrijwilliger

"Het geeft een goed gevoel dat ik iets kan doen. Als vrijwilliger ontlast je kwetsbare mensen die veel aan hun hoofd hebben."

Hena, vrijwilliger

Aanmelden

Vrijwilligers die woonachtig zijn in de regio Rotterdam, tussen de 21 en 70 jaar, die het hart op de goede plek hebben, bereid zijn om hun handen uit de mouwen te steken en een luisterend oor kunnen bieden, zijn in principe van harte welkom in het Familiehuis. We kunnen je verzoeken een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Via dit formulier kun je je interesse in het vrijwilligerswerk kenbaar maken. 

Wij nemen na ontvangst zo snel mogelijk contact met je op. Mocht dit door omstandigheden wat langer duren, aarzel dan niet om zelf contact met ons op te nemen via 010-704 11 05 of familiehuis@erasmusmc.nl.  

LET OP:  we hebben in elk geval je naam en adresgegevens (incl. e-mailadres) nodig. Deze velden moet je invullen. Na het versturen krijg je een bevestiging van ontvangst. Ontvang je die NIET, dan is er mogelijk iets misgegaan met versturen. We vragen je in dat geval het formulier opnieuw in te vullen en te versturen, of ons te bellen.