Maatschappelijk betrokken bij een goed doel 'om de hoek' dat velen raakt

Als bedrijf wil je niet alleen winst maken maar ook iets bijdragen aan de samenleving. Het Familiehuis Daniel den Hoed is een echt Rotterdams doel dat helaas velen raakt. Ook jouw medewerkers en relaties kennen het gevoel dat je er bij ernstige ziekte niet alleen voor wilt staan. Met het Familiehuis steun je een kleinschalige vrijwilligersorganisatie die al bijna dertig jaar bestaat en waar elke euro zorgvuldig wordt besteed aan kankerpatienten en hun familie. Onze stichting is niet alleen blij met financièle steun maar met elke vorm van betrokkenheid.

Desgewenst en in overleg maken we graag melding van je steun via onze communicatiekanalen en bieden we jouw bedrijf daarmee de nodige exposure. Uiteraard voldoen wij aan de regels van het CBF en is onze stichting een ANBI.

Het is onze ambitie om een comfortabel en laagdrempelig verblijf dichtbij het ziekenhuis voor familieleden en poliklinische kankerpatiënten mogelijk te maken. Dat lukt ons alleen met hulp van donateurs en vrijwilligers. Steun je ons? 

Neem dan contact met ons op; wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Adopteer een gastenverblijf

Voor € 15.000 per jaar adopteer je al een gastenkamer in het Familiehuis Daniel den Hoed. Jouw bedrijf maakt mogelijk dat kankerpatient en familie dichtbij elkaar kunnen zijn en elkaar kunnen steunen in een moeilijke periode van ziekte en behandeling. Uiteraard wordt de naam van het bedrijf vermeld bij de betreffende ruimte. 

Word Vriend van het Familiehuis voor € 250 per jaar 

Voor € 250 per jaar ben je Vriend van het Familiehuis en lever je een waardevolle bijdrage aan het voortbestaan van het Familiehuis. Jij staat vierkant achter kankerpatienten en hun familie; wij houden je graag op de hoogte van het reilen en zeilen in het Familiehuis. En wie weet kun je ons ook helpen met advies, dienstverlening of stel je ruimte beschikbaar in jouw communicatiekanalen.

Meld je ook aan als Vriend van het Familiehuis en steun ons met een jaarlijkse bijdrage van € 250. 

Kom samen in actie

Of het nu met collega's of zakelijke relaties is, samen in actie komen voor een maatschappelijk doel verbindt. Je kunt bijvoorbeeld een eindejaarsactie organiseren waarbij medewerkers kunnen kiezen voor een kerstpakket of een donatie aan het Familiehuis, een sportief of ludiek evenement organiseren waarbij geld wordt opgehaald of samen met collega's koken voor gasten in het Familiehuis. Vele bedrijven gingen je al voor en dat  leverde veel saamhorigheid en plezier op. Plus natuurlijk de eeuwige dank van onze gasten en vrijwilligers.