Word donateur

Jouw donatie betekent heel veel voor onze gasten. Je geeft ze de mogelijkheid om dichtbij hun zieke familielid te blijven in een periode waarin dat hard nodig is.

Het Familiehuis is een zelfstandige vrijwilligersorganisatie die geen subsidie ontvangt van overheden. Naast de kleine eigen bijdrage van onze gasten zijn we afhankelijk van giften. Jouw hulp als donateur of vrijwilliger is daarom essentieel om ons werk te kunnen voortzetten. Wees ervan verzekerd dat elke euro die we ontvangen zorgvuldig wordt besteed om onze missie te verwezenlijken. Samen zorgen we dat patiënt en familie dichtbij elkaar kunnen zijn in een moeilijke tijd.

IBAN: NL24ABNA0491989075

doneren van een  overnachting

Gasten betalen voor een overnachting slechts een klein deel van de werkelijke kosten. Voor € 50 betaal jij het verschil en maak je een nacht dichtbij het ziekenhuis mogelijk. Meer nachten mag natuurlijk ook!

doneer een of meerdere overnachtingen 

nalaten via testament of legaat

Ook na je leven kun je iets moois doen. Als je het Familiehuis in je testament opneemt laat je dat vastleggen bij de notaris. 

steunen met belastingvoordeel

Een periodieke gift is fiscaal aftrekbaar voor de gever, en het Familiehuis is vrijgesteld van schenkingsrecht. Het hele bedrag komt dus ten goede aan het goede doel.

online shoppen en doneren

Via Doelshop komt van jouw online bestelling aan heel veel webshops een percentage bij het Familiehuis terecht. Ga naar de site en selecteer het Familiehuis als goed doel voordat je gaat shoppen. 

shop & doneer

steunen met je bedrijf

Steunen vanuit je bedrijf kan op verschillende manieren. We zijn dankbaar voor elke gift, maar ook met meedenken en dienstverlening, al dan niet samen met collega's. 

meer informatie

adopteren van een gastenkamer

Met adoptie van een gastenverblijf maak je mogelijk dat mensen in "jouw" kamer of studio een warm tweede thuis ervaren dichtbij het ziekenhuis. Uiteraard maken we je steun graag kenbaar bij de betreffende ruimte.

mail ons voor meer info

donatiehuisje bij uitvaart of bijeenkomst

Bij een uitvaart kan een gift voor het Familiehuis gevraagd worden. Of bij een jubileum, verjaardag of pensionering wordt steeds meer gevraagd een bijdrage aan het goede doel te schenken. Wij voorzien je graag van promotiemateriaal.

vraag een huisje aan

in actie komen met je school of sportvereniging

Met een (ludieke) actie samen met leerlingen of medesporters maak je je samen sterk voor een doel dat iedereen raakt. Samen sporten is leuk en verbindt. Zeker als je er een mooi maatschappelijk doel mee dient.

ga naar de actiesite

Doneer gemakkelijk en snel met een Tikkie!

Je kunt je zelfgekozen bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL24ABNA049198907 of via een Tikkie aan het Familiehuis.