Even voorstellen... 

In het Familiehuis werken meer dan 100 gepassioneerde vrijwilligers en een klein betaald managementteam dat verantwoording aflegt aan een onbezoldigd bestuur. 

Vrijwilligers
Onze vrijwilligers zijn onmisbaar... Zij zorgen ervoor dat het Familiehuis 365 dagen per jaar een warm 'tweede thuis' is voor onze gasten. Om hen hiervoor te bedanken en onze waardering uit te spreken organiseren we geregeld een leuk uitje. 

Vrijwilligers Familiehuis Daniel den Hoed

Managementteam

Rachel Maréchal, directeur Familiehuis Daniel den Hoed

Rachel Maréchal

Directeur

"Het maakt me trots en dankbaar dat we, samen met een fijn en gemotiveerd team van mede-werkers en vrijwilligers, het verschil kunnen maken voor vele mensen tijdens een moeilijke periode in hun leven."

Femke Heilker, Assistent-Manager Familiehuis Daniel den Hoed

Femke Heilker

Assistent-Manager

"Om met ogenschijnlijk kleine dingen zoveel te kunnen geven aan onze gasten, geeft me keer op keer een voldaan gevoel. En dat we dat met zoveel toegewijde vrijwilligers kunnen doen maakt me trots. Een mooiere werkplek kan ik me niet bedenken!"

Monique Rijshouwer, Assistent-Manager Familiehuis Daniel den Hoed

Monique Rijshouwer

Assistent-Manager

"Het geeft veel voldoening als je je best doet om mensen zich thuis te laten voelen op een plek waar ze liever niet zouden zijn en als je dan ziet dat dat lukt."

Wesley Quak, Assistent-Manager Familiehuis Daniel den Hoed

Wesley Quak

Assistent-Manager

"Werken in het Familiehuis geeft elke dag weer ontzettend veel voldoening. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk." 

Heidi Leeuwangh, PR, Communicatie en Fondsenwerving Familiehuis Daniel den Hoed

Heidi Leeuwangh

PR, Communicatie & Fondsenwerving

"De reacties van onze gasten zijn keer op keer hartverwarmend. Ongeacht de uitkomst van hun bezoek hebben we écht een zorg weg kunnen nemen door een fijne logeerplek vlakbij het ziekenhuis en vlakbij elkaar aan te bieden."

Annet van der Veen, financiële administratie Familiehuis Daniel den Hoed

Annet van der Veen

Financiën

"Het Familiehuis betekent voor mij, behalve een onmisbaar huis voor al onze gasten, ook een geweldige werkplek met werk wat ertoe doet. Samen met het fijne team en de vele lieve vrijwilligers maken we het verschil."

Bestuur Familiehuis Daniel den Hoed

Bestuur

Het onbezoldigde bestuur van het Familiehuis bepaalt het beleid en houdt toezicht op de uitvoering ervan. 

Achter v.l.n.r.: Kees Verhoef, Jos van der Vegt, Theo van der Poel (afgetreden per juli 2022), Arjan Bandel (penningmeester).
Voor v.l.n.r.: Erna Elfrink, Tammo Beishuizen (voorzitter), Anne Marie van Rietschoten.

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635