Kameraanvraag

Welkom bij Familiehuis Daniel den Hoed

In het Familiehuis bieden we (familieleden en naasten van) kankerpatiënten een tijdelijk 'tweede thuis' wanneer sprake is van behandeling in het Erasmus MC Kanker Instituut. Bij voldoende beschikbaarheid zijn ook andere patiëntgroepen -in overleg- welkom. 

Het Familiehuis is een logeerhuis en biedt geen zorg. Dit betekent dat al onze gasten zelfredzaam moeten zijn. Mocht zorg toch nodig zijn, zorg dan zelf voor begeleiding. 

Per patiënt/familie kan één gastenkamer worden aangevraagd. Een kamer kan gebruikt worden door maximaal 3 personen. 

Kameraanvraag

Nog niet eerder of vóór 30 november 2022 al eens in ons Familiehuis gelogeerd? Gebruik dan de button 'Kamer aanvragen' om uw kameraanvraag in te dienen.

Let op! Uw verblijf is pas definitief als u een e-mail hierover van ons heeft ontvangen. Wij informeren u zo spoedig mogelijk (uiterlijk 24 uur van tevoren) of wij in de gevraagde periode een kamer voor u beschikbaar hebben. 

Kamer aanvragen

Al eens in het Familiehuis gelogeerd?

Heeft u NA 30 november 2022 al eens in ons Familiehuis gelogeerd? Dan hebben wij uw gegevens in ons (vernieuwde) reserveringssysteem staan. Gebruik de button 'Herhaling kameraanvraag' om uw kameraanvraag in te dienen.

We vragen u enkele gegevens nogmaals in te vullen zodat wij dit kunnen koppelen aan uw eerdere aanvraag. 


Herhaling kameraanvraag