Hoge opbrengst voor Zing je Schor voor Familiehuis Daniel den Hoed

Ruim € 80.000,- dankzij Zing je Schor

Ook de derde editie van Zing je Schor in Kantine Walhalla was een groot succes. Ruim € 80.000,- werd bij elkaar gezongen voor het Familiehuis. 

11 mei 2022

Met het nummer ‘We are Family’ kwam gisteravond, dinsdag 10 mei 2022, een eind aan de benefietavond ‘Zing je Schor voor Familiehuis Daniel den Hoed’. Zesentwintig amateurartiesten uit de regio durfden het aan het podium van Kantine Walhalla te betreden om, onder begeleiding van het Groot Niet Te Vermijden, hun favoriete popsong te zingen. Alle steun die de ‘artiesten’ ontvingen van vrienden en bekenden, resulteerde in een cheque ter waarde van maar liefst € 79.738,- voor Familiehuis Daniel den Hoed. Na de cheque-uitreiking liep de teller op de verschillende actiepagina’s verder op en eindigde boven de € 80.000,-.

Zing je Schor is in 2019 geïnitieerd door Harry-Jan Bus (Walhalla) en Michael Arbman (Bytesnet) omdat de behoefte bestond eens iets anders te organiseren dan een gala-avond. Het concept van Zing je Schor was direct een ongekend succes en vele bekende en minder bekende Rotterdammers bleken bereid voor het goede doel hun favoriete lied te zingen op het podium van Kantine Walhalla. In 2019 en 2020 vonden de eerdere edities van Zing je Schor plaats.

De line up van ‘artiesten’ bestond uit een mix van betrokken Rotterdammers en toegewijde ondernemers: Dave de Held (Hogeschool Rotterdam), Arjen Littooij (Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond), Wim Milder (Axoft), Monique Benningshof, Nicole Rijken, Eliane Kindt, René Wouters (RW Fotografie), Ad van Hoff (The Flexitank Company), Anja van der Vegt, Wouter Betting, Edith Huinck (Yulius), Ot Ciolina (&Beyond Sales Engineering), Rukiye Ayar (Bytesnet), Mees van der Ploeg, Isabelle van Putten (Walhalla) en Maxine Bronmans. Ook direct betrokkenen van het Familiehuis, Wesley Quak (Assistent Manager Familiehuis) met goede vriendin Marjolein Eijgenraam, en Monica van Beek (vrijwilliger Familiehuis) met haar dochter Jennifer betraden het podium. Speciale gast was Marja van Katendrecht die samen met René Wouters een duet ten gehore bracht.

Zing je Schor wordt mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze inzet van een aantal partijen: Theater Walhalla, Bytesnet, SAM Reclame, Het Groot Niet te Vermijden, Simone Roerade, FrameWave, Mirjam Lems Fotografie, Beauty-Makers, Marcel Krijger Fotografie en Schinkelshoek Communicatie. De datum voor een volgende editie in 2023 zal spoedig worden gepland. 

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635