Recordbedrag dankzij Zing je Schor 2023

Recordbedrag van ruim € 125.000,- dankzij Zing je Schor 

Ook de vierde editie van de ludieke popavond Zing je Schor in Kantine Walhalla was een groot succes. Ruim € 125.000,- werd bij elkaar gezongen voor het Familiehuis. 

4 april 2023

Met het nummer ‘We are Family’ kwam gisteravond, dinsdag 4 april 2023, een eind aan de benefietavond ‘Zing je Schor voor Familiehuis Daniel den Hoed’. Zevenentwintig amateurartiesten uit de regio durfden het aan het podium van Kantine Walhalla te betreden om, onder begeleiding van het Groot Niet Te Vermijden, hun favoriete popsong te zingen. Alle steun die de ‘artiesten’ ontvingen van vrienden en bekenden, resulteerde in een cheque ter waarde van maar liefst
€ 125.232,- voor Familiehuis Daniel den Hoed.

Zing je Schor is in 2018 geïnitieerd door Harry-Jan Bus (Walhalla) en Michael Arbman (NOSUCH). Zij wilden het Familiehuis steunen maar hadden de behoefte dat in een andere vorm te doen dan een gala-avond. Het concept van Zing je Schor was direct een ongekend succes en vele bekende en minder bekende Rotterdammers bleken bereid voor dit goede doel hun favoriete lied te zingen op het podium van Kantine Walhalla. In 2019, 2020 en 2022 vonden de eerdere edities van Zing je Schor plaats.

De line up van ‘artiesten’ bestond uit een mix van betrokken (Groot-)Rotterdammers en toegewijde ondernemers:
Uit Rotterdam: Janneke Vrij & Anne Marie van Rietschoten, Delano van der Geest & Stefan Koot, Joan Nunnely (Gemeenteraadslid D66) & zus Monique, Carmen Joy Arbman, Frans van Breemen (Facet Hillegersberg), Ed Bremer (FlexiTank Company), Carlijn Sonneveldt,

 Alina Engibarjan (Metz Real Estate), Michael Weber (Valet Parking Rotterdam Airport) & Nathalie de Vries, Gino Stolk & Aron van Dijk (DIGIWEDO), Sander Lapré en Nino Hirschfeld. Uit Barendrecht: Ron Neele & Oscar Middendorp (Silk’n). Uit Ridderkerk: Arjan Kruis (Akomar Shipping), Angèle Scheefers & Yolanda de Jong (vrijwilliger Familiehuis). Uit Zuidplas: Monique van de Stadt – van Neerbos (Stadtveld BV). Uit Capelle aan den IJssel: Johan Hage (vrijwilliger Familiehuis).

Via de website www.zingjeschor.kentaa.nl kon direct gedoneerd worden aan de deelnemers. Speciale gast van de avond was Desray van de bekende formatie 2 Brothers on the 4th Floor. Na zelf geconfronteerd te zijn met borstkanker, zette zij zich heel graag in voor het Familiehuis. Naast haar wereldberoemde hit ‘Dreams’ zong zij samen met deelnemers Ron Neele en Oscar Middendorp een duet.

Zing je Schor wordt mogelijk gemaakt dankzij de belangeloze inzet van een aantal partijen: Theater Walhalla, Bytesnet, SAM Reclame, Het Groot Niet te Vermijden, Simone Roerade, FrameWave, Mirjam Lems Fotografie, Beauty-Makers, Marcel Krijger Fotografie en Schinkelshoek Communicatie. De datum voor een volgende editie in 2023 zal spoedig worden gepland. 

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635