Eerste gast in nieuw Familiehuis Daniel den Hoed

Familiehuis opent deuren

Op 5 mei 2021 om 09.15 uur checkte de eerste gast in bij het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed. Ze kreeg uit handen van directeur Rachel Maréchal een knuffelhart voor een warm welkom in het nieuwe huis.

5 mei 2021

Mevrouw logeerde al ruim twee weken in het oude Familiehuis en is blij dat ze nu zo dichtbij het ziekenhuis is. "Ik kan zelfs vanuit mijn kamer de kamer van mijn partner in het ziekenhuis zien" ontdekte ze blij verrast. "Dat geeft toch een heel fijn gevoel, om zo dichtbij elkaar te zijn. Ik loop binnen 5 of 10 minuten naar het ziekenhuis, en kan tussendoor lekker even naar huis. En met 'huis' bedoel ik dan het Familiehuis" lacht ze.

"Het is fijn om hier met gelijkgestemden te verblijven. Het schept een band. Ja, ik voel me hier heel fijn." Het nieuwe Familiehuis noemt ze prachtig. "Ik word er oprecht emotioneel van, dat de stichting Familiehuis dit voor elkaar heeft gekregen dankzij zoveel mensen die iets voor een ander over hebben."


RTV Rijnmond was erbij toen de eerste gast haar intrede nam in het nieuwe Familiehuis. Bekijk hier de reportage die ze maakten. 

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635