Opening Familiehuis Daniel den Hoed door Burgemeester Aboutaleb

Familiehuis in Little C officieel geopend

"Het mooiste huis van Rotterdam waar je eigenlijk niet wilt zijn" zei burgemeester Aboutaleb bij de officiële opening van het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed in de nieuwbouwwijk Little C.

1 september 2021

“Het mooiste huis van Rotterdam waar je eigenlijk niet wilt zijn” zei burgemeester Aboutaleb bij de officiële opening van het nieuwe Familiehuis Daniel den Hoed.

In gezelschap van een klein aantal relaties van het Familiehuis ontving de burgemeester uit handen van een delegatie van Roparunteam40 Daniel den Hoed de symbolische verhuisdoos vol liefde. Met een knip door het lint steeg een rood hart op uit de doos. 

"Het hart vol liefde is terug in het Familiehuis" sprak presentator Gert van 't Hof, ambassadeur van het Familiehuis. De bijeenkomst werd muzikaal begeleid door het bijzondere duo Luizter, dat op een meesterlijke wijze het verhaal van het Familiehuis is woord en zang vertolkte. 's Avonds vond er een bijeenkomst plaats voor de vrijwilligers van het Familiehuis waar Luizter eveneens een muzikale rol op zich nam. 

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635