Peter de Jong van Bytesnet onthult sponsorsteentje in Familiehuis Daniel den Hoed.

Bytesnet draagt 'een steentje' bij aan het Familiehuis

Op 1 september verwelkomden wij Peter de Jong en Michael Arbman van Bytesnet in ons Familiehuis. Voor Peter de eerste keer dat hij in het Familiehuis kwam. En dat terwijl hij als CEO van Bytesnet al een aantal jaar een belangrijke bijdrage doet aan ons logeerhuis. 

1 september 2022

Mede dankzij Michael Arbman is het ludieke benefietevent Zing je Schor voor Familiehuis Daniel den Hoed ontwikkeld. Hij vond dat het tijd werd voor een ludiek alternatief voor alle gala-avonden die door/voor goede doelen worden ontwikkeld. 

De afgelopen drie edities van Zing je Schor heeft Bytesnet geweldig mooie bijdragen gedaan in de directe kosten van het event zodat er zoveel mogelijk netto opbrengst is voor het Familiehuis. Een bijzondere manier van 'een steentje bijdragen'. 

CEO Peter de Jong is werkzaam op de Groningse locatie van Bytesnet en was nog niet eerder in het Familiehuis geweest. Tijd dus voor een rondleiding. Een van onze gasten vertelde Peter in de keuken dat ze ongelooflijk dankbaar was voor deze logeerplek. Altijd bijzonder als een gast deze dankbaarheid uitspreekt; direct uit het hart. 

Na de rondleiding onthulde Peter naast de entree 'het steentje' van Bytesnet. 

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635