Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Familiehuis Daniel den Hoed

Wees welkom in het Familiehuis

Al ruim 30 jaar een warm 'tweede thuis'

Familiehuis Daniel den Hoed biedt een tijdelijk 'tweede thuis' aan familieleden van kankerpatiënten die daardoor dichtbij hun naasten kunnen zijn. Ook kankerpatiënten die poliklinisch in het Erasmus MC Kanker Instituut worden behandeld kunnen bij ons logeren. Het Familiehuis is een zelfstandige stichting die geen subsidie van overheden ontvangt en daarom afhankelijk is van donateurs en vrijwilligers. 

> 8.200

Overnachtingen per jaar

> 100

Betrokken vrijwilligers

€ 0,-

Subsidie

100%

Inzet voor kankerpatiënten

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven van al het Familienieuws? Stuur een mailtje met uw adresgegevens en/of het mailadres waarop u regelmatig nieuws over het Familiehuis zou willen ontvangen. Gebruik onderstaande button om direct een mail te sturen. 

Het Familiehuis steunen? Heel graag!

Uw donatie betekent heel veel voor onze gasten. U geeft hen de mogelijkheid om dicht bij hun zieke familielid te blijven in een periode waarin dat heel hard nodig is. Een onbetaalbaar gevoel... Doneren kan snel, veilig en gemakkelijk via iDeal of TIKKI€. 
Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u.

Familiehuis Daniel den Hoed is een zelfstandige stichting. Het logeerhuis voor kankerpatiënten en hun naasten wordt liefdevol ondersteund door stichting Roparun en vele andere geweldige donateurs. 

Kankerpatiënten kunnen niet zonder hun familie. Het Familiehuis kan niet zonder u!

Contact

Familiehuis Daniel den Hoed
Karl Weisbardstraat 205
3015 GM  Rotterdam
010 - 704 11 05

familiehuis@erasmusmc.nl

NL24 ABNA 0491 9890 75
Fiscaal nummer 0092.05.676
KvK nummer 41131635